Open menu

VACO Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 23

Over ons

Over VACO Verzekeringsdienst
VACO Verzekeringsdienst is opgezet in samenwerking met VACO met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. U kunt met al uw verzekeringsvragen bij ons terecht.

Ons team
Wij zetten ons bij VACO Verzekeringsdienst in om u zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de auto- en wielenbranche. U kunt een afspraak maken met ons om uw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat u kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die in de auto- en wielenbranche spelen en ons team zit al jaren in het assurantievak.

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen u inventariseren wij wat de risico’s zijn en u kiest welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw keuze.

Schouten Zekerheid
VACO Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren.

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van de dienstverlening.

Contactgegevens

T:  010 - 288 44 23
E:  info@vacoverzekeringsdienst.nl

Ons team

Lydia Huiskes

Adviseur op locatie

Hans Jacobs

Adviseur

Esther van de Polder

Adviseur

Peter de Vries

Adviseur