Open menu

VACO Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 23

Als ondernemer wordt er tegenwoordig veel van u verwacht. Naast uw reguliere werkzaamheden is het ook belangrijk om kennis over verzekeringen te hebben. Want wie is er verantwoordelijk als er bijvoorbeeld schade wordt veroorzaakt tijdens de werkzaamheden? Bij VACO Verzekeringsdienst vinden we het belangrijk dat u zich zonder zorgen kunt richten op uw werk en daarom helpen wij u graag om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken. Door het garagepakket af te sluiten, weet u zeker dat u goed en compleet verzekerd bent!

Voordelen van het garagepakket

Jarenlange ervaring binnen de branche

Hoge collectiviteitskorting

Uniek pakket speciaal voor VACO-leden

Wat is het garagepakket?

Met het garagepakket van VACO Verzekeringsdienst helpen wij u om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Het pakket is speciaal samengesteld voor ondernemers in de auto-en wielenbranche en u verzekerd zich hiermee tegen de meest voorkomende risico’s.

Waarom het garagepakket?

Alle verzekeringen in het pakket zijn zorgvuldig gekozen door onze specialisten en door het garagepakket af te sluiten, bent u ook voordeliger uit! Het pakket is speciaal samengesteld voor ondernemers in de branche en mocht u onderdelen los af willen sluiten, kan dat uiteraard ook.

De onderdelen van het garagepakket

Het garagepakket is speciaal ontwikkeld voor leden van VACO en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Aansprakelijkheid voor bedrijven (AVB):
  Met de AVB verzekert u uw bedrijf tegen schade die u of een van uw medewerkers veroorzaakt. Dit kan schade bij klanten, schade die medewerkers elkaar toebrengen of schade die werknemers tijdens hun werkzaamheden oplopen zijn.
 • Werkgeversaansprakelijkheid motorrijtuigen:
  De WEGAM staat u bij als uw werknemers schade lijden in het verkeer tijdens de uitoefening van hun werkzaamheden. Dit geldt voor een bedrijfsauto, een leaseauto en een privéauto.
 • Schade aan eigendommen van klanten (cliënten objecten):
  Als uw client een voertuig ter reparatie heeft aangeboden en u maakt hier schade aan, dan biedt deze rubriek dekking.
 • Opstal:
  Is het bedrijfspand uw eigendom en wordt hier schade aangedaan door bijvoorbeeld brand of een inbraak, dan vergoedt de opstalverzekering de herstelkosten.
 • Huurdersbelang:
  Is het bedrijfsgebouw gehuurd en wordt hier schade aangedaan door bijvoorbeeld brand of een inbraak, vergoedt deze verzekering de herstelkosten.
 • Inventaris:
  U heeft waarschijnlijk dure apparatuur en een voorraad in opslag. Mocht hier schade aan ontstaan wordt deze vergoed door de inventarisverzekering.
 • Goederenvoorraad (van derden):
  U heeft waarschijnlijk goederen van klanten of derden in opslag staan. Mocht hier schade aan ontstaan door bijvoorbeeld brand, inbraak of storm wordt dit vergoed door deze verzekering.
 • Bedrijfsschade:
  Als de omzet van uw bedrijf door gevolg van een schade lager wordt, zijn vaste lasten zoals huur en salaris verzekerd.
 • Rechtsbijstand:
  Als het aan u ligt, komt u niet in een juridisch conflict terecht maar helaas heeft u hier soms geen invloed op. Mocht u onverhoopt toch in een juridisch conflict terechtkomen, helpt de rechtsbijstandsverzekering u hierbij.
 • Milieuschade (MSV):
  Milieuschade is waarschijnlijk niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Toch kunnen de kosten van sanaring in het geval van milieuschade hoog oplopen en deze komen vaak volledig voor uw rekening. De MSV helpt u hierbij!

Waar kunnen we u mee helpen?

Bent u lid van VACO?In welke verzekering(en) uit het Garagepakket heeft u interesse?